Naar aanleiding van ons geslaagde bezoek aan Yuverta verleden jaar vroegen veel deelnemers aan de Hervensoos of we ook de Bossche Vakschool eens zouden kunnen bezoeken. Dat moment is nu aangebroken.

De compleet nieuwe school is klaar en volop in gebruik en de Pedagogisch Brugfunctionaris Jantien Petersen heeft aangegeven de Hervenburen graag te willen ontvangen.

Zij stelde in overleg met collega’s het volgende programma voor ons samen.
9.30 uur: ontvangst in de aula met daarna koffie in het Techlab.
10.00 uur: aan de hand van een presentatie met o.a. de film  #Trots de (geschiedenis van) de Bossche Vakschool. Aansluitend volgt een rondleiding door de school en misschien enkele praktijklokalen.
10.45 uur: een workshop Leerlab Slimme Handen. Onder het motto ‘zelf aan de slag’ kunnen de bezoekers aan de hand van opdrachten iets maken.
12.00 uur: afsluiting van de  ‘Soos’  op deze bijzondere plek.

Kortom, een ochtend vol verrassingen.

U wordt van harte uitgenodigd bij de Bossche Vakschool. Hervensebaan 5. Bij de poort zal iemand staan om verder de weg te wijzen. 
Er is ruimte voor maximaal 35 personen. U wordt gevraagd zich op te geven vóór 10 oktober bij de coördinator, minke.oskam@gmail.com. De medewerkers van de school willen graag weten op hoeveel gasten ze kunnen rekenen. 

Voor meer informatie neemt u ook contact op met Minke Oskam, Vierde Herven 9, tel. 06-50999596