In onze wijk staan we altijd graag klaar voor een ander. Vanwege het heersende coronavirus is het nu helemaal belangrijk om elkaar te helpen. Alleen weten we niet altijd van elkaar wie welke hulp nodig heeft of kan bieden.

Daarom is het heel fijn om te kunnen rekenen op je buren. Voor wat suiker of een ei bijvoorbeeld. Of als je buur niet meer naar buiten kan of mag: om inkopen te doen of pijnstillers te kopen.

  • Heb jij buren die tot de kwetsbare groep behoren?
  • Ken je je buren niet zo goed, durf je niet aan te bellen, weet je niet of iemand hulp nodig heeft en wil je je niet opdringen?

Schrijf een briefje of download en print dit bestand en deponeer het even in de brievenbus van je buren. Misschien kunnen ze de komende weken je hulp wel gebruiken. Of omgekeerd.

Nog meer ideeën om elkaar te helpen

Mocht iemand andere creatieve, inspirerende of praktische ideeën hebben om elkaar te helpen, dan horen wij dit graag via info@wvdeherven.nl. Wij kunnen alle relevante informatie via onze gebruikelijke kanalen communiceren. Zoals email, Facebook en deze website.

Laten we er juist nu voor elkaar zijn. Met gepaste sociale afstand! We zijn over deze corona crisis ook in contact met de gemeente ‘s-Hertogenbosch. Mochten we van hen relevante informatie ontvangen, dan zetten we deze uiteraard door.

Geen briefje gehad?

Behoeftige buren die helaas geen briefje krijgen, laat het ons dan direct weten. We helpen u graag: info@wvdeherven.nl.