De koffieochtend van de werkgroep Zorg & Welzijn was woensdagochtend omgeven door kleurrijke bloemen en planten.

De groep heerlijk aan de koffie met vlaai, gastvrij ontvangen door Jules (links met gestreept shirt) en Adriënne (achterin met donkerblauw shirt).

Jules Spijkers en Adriënne van Bergen op de Vijfde Herven stelden wederom hun tuin open voor de leden van de werkgroep. Jules en Adriënne hebben hun tuin vol staan met bijzondere mediterane planten die nu, in juli, volop in bloei staan. Zij besloten een jaar of vijf geleden de leden van de werkgroep Zorg & Welzijn eens op de koffie uit te nodigen om de bloemenpracht te aanschouwen. Dit mondde uit in een jaarlijkse traditie.

Woensdagochtend 12 juli was het weer zover. Zeven leden en coördinator Marina Verkuylen meldden zich rond de klok van tienen voor koffie met vlaai. Het was heerlijk toeven in de tuin waar dit jaar de parasols niet nodig waren. Daardoor kon iedereen alle bloemenpracht om zich heen eens goed bekijken. Jules en Adriënne vertelden volop over hun hobby.

De planten hebben wel heel veel verzorging nodig. In deze tijd van het jaar krijgen ze elke dag water, toch best een fikse klus. In de wintermaanden verkassen de potten naar een kas, anders zouden de planten kapotvriezen. In maart komen ze dan weer naar de Vijfde Herven waar ze ieder jaar weer volop bloeien.

Hieronder een foto-impressie van de koffieochtend.