Omdat er contact is gelegd met ons als bestuur, zetten we graag onderstaand testabol bericht door van het docententeam van Integrale Veiligheidskunde aan de Avans Hogeschool in ’s-Hertogenbosch. Ze nemen de hele Herven mee voor het onderzoek, dus ook het bedrijfsgedeelte. Ze spreken daarvoor graag met wijkbewoners powerful-crew.com en ook nog met de ondernemersvereniging.

Berichtgeving onderzoek

In samenwerking met Gemeente ’s-Hertogenbosch en politie ’s-Hertogenbosch onderzoeken studenten van de opleiding Integrale Veiligheidskunde aan Avans Hogeschool de veiligheid en leefbaarheid in uw wijk. Hierbij kijken zij onder andere naar krachten en knelpunten, en willen zij weten wat uw mening is over burgerparticipatie.

Uw deelname is belangrijk voor de gemeente. Dit onderzoek door studenten is een eerste stap om de situatie in uw wijk te verkennen. Daarna gaat de gemeente wijkscans uitvoeren. De uitkomsten van het onderzoek door studenten, helpen de gemeente te bepalen waarop die wijkscans zich gaan richten. Door mee te doen draagt u dus bij aan het veilig en leefbaar maken en houden van uw wijk!

Studenten in contact met de wijk

Als opleiding vinden wij het belangrijk dat studenten echt contact hebben met de praktijk. Dit betekent dat zij in gesprek gaan met bewoners, ondernemers, gemeente en politie. Pas als zij met al deze partijen hebben gesproken, kunnen zij zich een goed beeld vormen van een wijk. Door deel te nemen aan dit onderzoek, helpt u studenten dus met hun ontwikkeling!

Deelname

Deelname is geheel vrijwillig en alle verkregen gegevens/resultaten zullen vertrouwelijk worden behandeld. Dit betekent dat alleen een groep studenten en hun docent aan Avans Hogeschool inzicht hebben in de interviews. De interviews worden vervolgens anoniem verwerkt in een onderzoeksrapport dat wordt aangeboden aan de gemeente en politie ’s-Hertogenbosch. Uw gegevens zullen nooit aan derden worden verstrekt. Eventuele audio-opnamen zullen worden verwijderd na afronding van het onderzoek.

Met vragen naar aanleiding van dit bericht of met betrekking tot het onderzoek kunt u terecht bij het e-mailadres: info.ivk.denbosch@avans.nl