Een aantal van onze wijkbewoners werkt als vrijwilliger voor de Zonnebloem in Den Bosch-Noord. De afdeling die in onze wijk actief is opereert onder de naam Zonnebloem afdeling Glorieux. Rekeninghouders van de Rabobank kunnen tijdens de actie Rabo Club Support op ons te stemmen. Hoe meer stemmen, hoe groter ons budget waarmee we als Zonnebloem Glorieux nog meer kunnen betekenen voor onze gasten. Daarom een oproep aan alle Hervenaren die rekeninghouder zijn bij de Rabobank, om op onze club te stemmen. De stemperiode loopt van 27 september tot en met 11 oktober en zal via de Rabobank zelf worden gecommuniceerd.

Doel Zonnebloem

De Zonnebloem stelt zich ten doel, met name door de inzet van vrijwilligers, het welzijn te bevorderen van en hulp te bieden aan langdurig lichamelijk zieken, lichamelijk gehandicapten en lichamelijk hulpbehoevende ouderen – vooral diegenen onder hen die dreigen te vereenzamen. Zij doet dit onder meer door het bezoeken van de gasten, het organiseren van gezellige middagen en uitstapjes.

Onderstaand plaatje, waarin ook het logo van de Zonnebloem is opgenomen, is wat de rekeninghouders van de Rabobank te zien krijgen als zij op dit goede doel willen stemmen.