De kerstboom op de Derde Herven

Het bestuur van de wijkvereniging heeft zondagmiddag op de Derde Herven een wijkkerstboom geplaatst.

Vorig jaar stond er op ongeveer deze plek ook een kerstboom. Die was toen een gift van de gemeente Den Bosch in het kader van de Bossche winter. “Omdat dit erg werd gewaardeerd door veel wijkbewoners, leek het ons leuk om de wijkweer wat aan te kleden. Dit jaar kregen we geen boom van de gemeente, dus deze keer hebben we dat zelf gedaan”, zegt Sophie Roozen van het bestuur. Er kunnen – vrij naar Joris’ Kerstboom – ook berichten en/of foto’s opgehangen worden. De eerste gegadigde meldde zich daarvoor vanmiddag reeds.

Volgende week zaterdag en zondag (18 en 19 december) is er bovendien weer een kerststalletjesroute door de wijk, waarbij bewoners zelf kerststalletjes kunnen zetten, waarna de tocht daar langs gaat. Deelnemers kunnen zich voor 17 december aanmelden bij Monique Jansen, door een briefje bij haar in de bus te doen op Derde Herven 4 of via het emailadres moniquejansen76@gmail.com.

De tocht eindigt op beide dagen tussen 16 en 17 uur bij de kerstboom op de Derde Herven. Dan is er ook glühwein of chocolademelk. Iedereen is dan welkom.

De boom wordt gezet, aangesloten en versierd