Afgelopen zondag 27 oktober trokken de sportieve bikers uit onze wijk er weer op uit met de mtb voor de najaarstocht van dit jaar. Dit keer werd het terrein rondom Dorst en Teteringen onveilig gemaakt. Al vele jaren worden er twee tochten per jaar georganiseerd. Het doel is om heerlijk in de natuur sportief bezig te zijn en tegelijkertijd elkaar beter te leren kennen in een ongedwongen sfeer. Dat laatste lukt fantastisch bij de traditionele hamburger na de tocht.

Toporganisatie

En de groep groeit gestaag. Ditmaal voor de eerste keer meer dan twintig deelnemers, we begonnen ooit met acht. En zo nu en dan rijdt ook de jeugd al mee. Super leuk, maar ook soms confronterend. Niet bij te houden jonge gasten! De kwaliteit van de organisatie neemt ook elk jaar toe. Dit keer zelfs een welkomstbord voor de Hervenbikers bij het begin van de tocht. Daarnaast was er ook nog een uitdaging omdat de horeca gelegenheid voor de nazit 1 week van te voren failliet ging. Maar ook hiervoor werd een meer dan goede oplossing gevonden. Hulde voor de organisatie!

Meedoen?

We kijken alweer uit naar de nieuwe tocht in het voorjaar van 2020. Wil je er de volgende keer graag bij zijn? Leuk, stuur een mail naar de wijkvereniging en je wordt uitgenodigd voor de volgende rit.