De Hervensoos gaat dinsdag 31 oktober op bezoek bij Yuverta, dat is de voormalige Groenschool. Deze ligt aan de Hervensebaan, schuin tegenover onze wijk.

Leerlingen van deze school hebben een ontvangst en rondleiding voorbereid door hun school. Zij vertellen dan over de opleiding die heel veelzijdig is. Docent Willem Roefs bereidt momenteel met een aantaal leerlingen de ontvangst en rondleiding voor.

De deelnemers aan de Hervensoos op locatie worden om 10.30 uur ontvangen in de docentenkamer voor koffie met iets lekkers. Om 11.00 uur stellen de leerlingen zich voor en gaan aansluitend met de groep op pad door de school. De afsluiting is rond 12.30 uur.

Let op, dit zijn dus afwijkende tijden dan tijdens een reguliere Hervensoos.

Coördinator Minke Oskam van de Hervensoos is erg vereerd en blij dat de school zo enthousiast reageerde op de vraag of we eens konden kennismaken. Veel mensen uit de wijk rijden regelmatig langs de school en het is leuk om eens binnen te kijken en leerlingen en docenten te ontmoeten. 

Wie wil deelnemen aan deze Hervensoos moet zich wel opgeven. Dat moet voor dinsdag 17 oktober bij Minke Oskam. Dat kan per mail: minke.oskam@gmail.com of telefonisch: 06 – 50999596.

Wie meegaat, dient zich om 10.20 uur te melden bij het hek van de school aan de Hervensebaan 7. Daar wordt de groep dan opgehaald.