Met de kerstperiode in het zicht kunnen we in onze wijk inmiddels wel spreken van enkele nieuwe en één herboren traditie: een kerstboom midden in de wijk, de kerststalletjesroute en de driekoningen viering!

We organiseren een kerststalletjesroute van 17 december tot en met 6 januari voor onze wijkbewoners en hun (kleine) logees. U kunt een kerststalletje zetten in uw tuin of voor het raam. Jong en oud loopt langs de huizen om de kerststalletjes te bewonderen. De route wordt uiterlijk 17 december op onze wijkpagina op Facebook gepubliceerd.

Ook dit jaar staat er weer een kerstboom midden in de wijk op de Derde Herven. Er kunnen – vrij naar Joris’ Kerstboom – mooie berichten en/of foto’s in opgehangen worden. Het bestuur van onze wijkvereniging nodigt u van harte uit om op zondag 17 december vanaf 16.00 uur een kijkje te komen nemen. Voor een warm drankje wordt gezorgd!

Een oude traditie in de Herven is nieuw leven ingeblazen! Na het succes van vorig jaar vieren we op zaterdag 6 januari weer Drie Koningen in onze wijk. Volgens traditie gaan de kinderen als het net donker is langs de huizen verkleed als koning met een lampion, zingen het lied ‘Drie Koningen’ en krijgen wat lekkers. Kinderen die het leuk vinden om mee te lopen, of bewoners die het leuk vinden als er koningen langs de deur komen, kunnen zich aanmelden.

Voor meer informatie over inschrijven, zie de flyer binnenkort in uw brievenbus!

Flyer Kerst in de Herven 2023