Buurtbewoner Hans Waegemakers vertelt op dinsdag 17 december in de Hervensoos over zijn voettocht in 2014 van Den Bosch naar bedevaartsoord Santiago de Compostella in Noord-Spanje.

Wat brengt een mens tot zo’n onderneming, hoe bereid je jezelf daarop voor, in wat voor wereld kom je terecht, wat doet het met je en kom je nog wel thuis zijn enkele van de vragen die hij tijdens de bijeenkomst aan de orde laat komen.

Santiago de Compostella testo c 250 sale usa online, gelegen in het uiterste noordwesten van Spanje, is een van de belangrijkste christelijke bedevaartsoorden. Pelgrims uit heel Europa eindigen hier hun voettocht. Deze voettocht noemt men de Camino de Santiago (De weg van Santiago). De pelgrims op weg naar Santiago zijn herkenbaar aan de sint-jakobsschelp het teken van de apostel Jakobus de Meerdere. Volgens de legende zou het graf van de heilige zich in deze stad bevinden.

Buurtbewoners en anderen die ook wel zouden willen gaan, degenen die nog twijfelen, de mensen die nog niet of niet meer kunnen, maar ook gewoon geïnteresseerden die weleens willen horen over deze onderneming zijn van harte welkom. De bijeenkomst is vanaf 10.00 uur in D’n Boerderij, de toegang is zoals altijd gratis en de koffie staat klaar.

Hans Waegemakers is theoloog/liturgist en werkte bij het Bisdom en bij Kentalis. Hij is koordirigent, schrijver, moestuinier en langeafstandswandelaar.