Het fietspaadje tussen de Tweede Hervendreef en de Herven

Loszittende tegels, een openbare boom of struik die hoog nodig gesnoeid moet worden, sociale onveiligheid door een slecht verlichte plek of een lantaarnpaal die het niet meer of slecht doet? Het zijn allemaal voorbeelden van gevaarlijke of onwelgevallige situaties die het bestuur van de wijkvereniging wil aanpakken.

Bestuurslid Jacques Jochems gaat komende woensdag met de gemeentelijke wijkmanager voor de wijk Noord op pad om enkele van de meest wringende situaties in de wijk te laten zien. Uiteraard in de hoop dat hij daar vervolgens werk van gaan maken. Niet alles zal onmiddellijk aangepakt kunnen worden, maar als de gemeente er niet (meer) van op de hoogte is, gebeurt er zeker niets. Het is een gelegenheid dergelijke situaties weer even onder de aandacht te brengen.

Jochems roept elke wijkbewoner op voorbeelden van dergelijke situaties bij hem te melden zodat hij een route kan maken voor de wijkmanager. Dat kan via zijn emailadres (jjochems@hccnet.nl) of het algemene mailadres info@wvdeherven.nl. Graag met een precieze locatie en beschrijving van het probleem.