Wil jij altijd al communiceren over én namens onze wijk? Kan jij goed schrijven én weet je hoe het schrijven en plaatsen van stukjes tekst op een website en Facebookpagina werkt? Of ben je bereid dit te leren? Dan ben jij vast ons nieuwe Herven redactielid!

Wij zoeken een enthousiaste wijkbewoner die graag stukjes schrijft en plaatst namens de wijkvereniging.

We zoeken een opvolger voor Marlies Pulsford. Na zeven jaar draagt zij haar deel van het redactiewerk graag over aan een andere enthousiasteling. Het is leuk werk en kost niet veel tijd. Marlies en mederedactielid Chris Klaassens leren je graag alle kneepjes van het vak. Ben jij die enthousiaste schrijver, laat het ons direct weten!

Boeien en binden

Het boeien en binden van onze wijkbewoners vinden we als wijkvereniging belangrijk. Daarom hebben we de Herven website en de Facebook pagina vanaf 2014 aangemaakt ter bevordering van de communicatie en integratie in onze wijk. Op onze website staat informatie over de wijkvereniging, welke activiteiten er zijn en welke nieuwtjes zich aandienen. Daarnaast beschikken we over een actieve Facebookpagina waar op dit moment 144 wijkbewoners lid van zijn. Alle nieuwtjes op de website worden gecommuniceerd via Facebook. Naast andere oproepjes, verzoekjes, foto’s en wetenswaardigheden voor en door de wijk.

Nieuw redactielid

De professionele redactie is hoofdzakelijk in handen van Chris Klaassens en Marlies Pulsford. Het technische beheer is in handen van Jan van Dijk. Iedereen mag natuurlijk content aanleveren over leuke ‘wistjedatjes’ en activiteiten. De redactie maakt er met plezier een goed verhaal van en plaats de content in de juiste opmaak op de website en Facebook. Wie pakt de pen over van Marlies? Dit mogen uiteraard meerdere personen zijn. Je krijgt alles goed uitgelegd hoe het werkt en Chris zal je begeleiden indien nodig.

Meer weten of aanmelden

Je kan een bericht sturen naar info@wvdeherven.nl. Of stuur via de besloten Facebookpagina een persoonlijk bericht aan ‘Wijkvereniging de Herven’ of ‘Marlies Pulsford’. Laten we zorgen dat we samen actief blijven communiceren. Meld je daarom meteen aan! Alvast bedankt.