Deze week hoorden alle geslaagden dat ze klaar zijn met hun voortgezet onderwijs. Feest in menig huis in de Herven. Dat betekent de langste zomervakantie van je leven en de start van een nieuwe fase in je leven daarna. Voor veel jongeren is dat studeren en onze eigen jeugd, maar ook jeugd van elders start die nieuwe fase bij een onderwijsinstelling in Den Bosch. Het serieuze studeren wordt vooraf gegaan door een INTRO festival op 5 september.

Voor de omwonenden van het festivalterrein heeft de festivalorganisatie een online omgeving aangemaakt: https://omgevingsdialoogintro2024.avans-evenementen.nl/. Hier vind je meer informatie over de logistieke en organisatorische plannen met betrekking tot het festival en de link naar de Microsoft Teams vergadering voor de digitale inloopavond op maandag 24 juni 2024 van 19:00-20:00 uur.

Nieuwsgierig naar het festival of zelf willen deelnemen of sponsoren? Er is ook een site met alles wat je wilt weten over het festival: https://www.introfestivaldenbosch.nl/.

Wil je alles nog eens op papier nalezen? Alle bewoners van onder meer de Herven ontvangen een dezer dagen een brief met meer informatie. Dus houdt je brievenbus in de gaten.